e
Banner

Etiketler: batu lojistik



BATU yeşil ve butik çözümleriyle ‘sürdürülebilirliğe’ yatırım yapıyor



D&B Türkiye’den uluslararası platformlarda geçerli olan lojistik sektörünün en yüksek rating notunu alan Batu Lojistik, altyapısı ve iletişim ağının yanısıra,  yeşil lojistik anlayışıyla başta Avrupa olmak üzere birçok bölgede yapılanmaya devam ediyor. Sürdürülebilir markalaşma yolunda önemli adımlar attıklarına dikkat çeken Batu Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Pırıl Gülenç, butik ve ölçek lojistiklerini birleştirerek müşterilerine katma değer yaratmayı sürdüreceklerini aktarıyor.

 




BATU Logıstıcs, tekstil sektörünü buluşturuyor!



Tekstil Sektörü Batu Logistics genel sponsorluğunda 16 Ekim 2012 Salı günü Marriott Asia Hotel Istanbul'da buluşuyor.

 




BATU forwarder kimliğini WCA üyeliği ile güçlendirdi


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

BATU, WCA üyeliği ile beraber, dünyanın her yerinde konusunda uzman acentelerle kuracağı etkin iletişim ve iş ortaklığı sayesinde müşterilerine daha yaygın bir coğrafyada, daha hızlı ve kaliteli hizmet verecek.

 




Tekstil ihracatındaki duraklama taşımacılıkla bağlantılı!


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Tekstil

İki yıl önce dünya pazarlarındaki liderliğini Uzakdoğu ülkelerine kaptıran Türk tekstil sektörü ihracattaki en büyük sıkıntılardan birini de lojistik alanında yaşıyor.





Batu Lojistik’ten uçak hızında teslimat dönemi!



Batu Lojistik firmasının geliştirdiği MİNİVAN adı verilen sistem ile uçaktan daha hızlı teslim dönemi başladı.





Batu çalışanlarına koç motivasyonu


Yayın: 27-02-2013
Kategori: Lojistik
Etiketler: batu lojistik

Türkiye’nin global ticaret atılımları lojistik firmalarının da daha kurumsal yapılar haline gelmesini sağlıyor. Lojistik sektörünün en dinamik firmalarından Batu Lojistik, aldığı kurumsal koçluk hizmetleriyle personeline yatırım yapıyor.

 





Batu Lojistik için tekstilde ektiğini biçme vakti



Taşımalarının %65’ini tekstil sektörüne gerçekleştiren Batu Lojistik, bu alandaki altyapısını ve hizmet çeşitliliğini güçlendirmeye devam ediyor. Minivan servisi ile askılı tekstil ürünlerini hava kargoyla aynı sürede Avrupa’ya taşıyan şirket, ayrıca Yenibosna’daki deposunda müşterileri için kalite kontrol departmanı oluşturdu. “Yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık” diyen Batu Lojistik İş Geliştirme Müdürü Pırıl Gülenç, üreticilere yakın lokasyonlarda şubeleşmeyi hedeflediklerini de belirtiyor.




Batu’dan Avrupa’ya havadan hızlı karayolu hizmeti


Yayın: 22-05-2013
Kategori: Karayolu

Batu Lojistik, Türkiye-Avrupa hattında havayoluna alternatif olarak devreye aldığı minivan hizmeti ile fark yaratıyor. Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, bu hizmete, Avrupa’nın birçok noktasına 36 ile 40 saat arasında ve aynı araçta 3 tip ürün taşıyabilme ve sistemin aktarma yapmadan kapıdan kapıya teslimat imkanı sebebiyle yoğun bir talep olduğunu söylüyor.




Batu proje lojistiğinde iddialı büyüyecek


Yayın: 09-12-2013
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük lojistiğinde anahtar teslim çözümler sunan Batu Lojistik, yeni yatırımlarla bu alanda iddialı bir büyüme hedefliyor.




BULGARİSTAN TÜRKİYE’NİN KARAYOLU TİCARETİNE GÖZ DİKTİ


Yayın: 06-02-2014
Kategori: Karayolu

Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, Bulgaristan'ın uyguladığı yaptırımı, Türkiye'deki lojistik sektöründen pay alma çalışması olarak nitelendirdi.